”You’re My Heart, You’re My Soul”, ”Girl, You Know It’s True” sau ”Boys”, LIVE la Cluj-Napoca

”You’re My Heart, You’re My Soul”, ”Girl, You Know It’s True” sau ”Boys”, LIVE la Cluj-Napoca

Thomas Anders & Modern Talking Band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan vor concerta în 21 septembrie, de la ora 19:00, la BTarena din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului DISCOTECA ’80.

Melodii cunoscute și îndrăgite - ”You’re my Heart, You’re My Soul” (Modern Talking), ”Girl, You Know It’s True” (Milli Vanilli), ”Boys” (Sabrina), ”Touch in The Night” (Silent Circle) sau ”D.I.S.C.O.” (Ottawan), dar și multe altele vor răsuna în 21 septembrie. Publicul va avea ocazia să îi vadă și să îi asculte pe idolii muzicali ai anilor ‘80.

Evenimentul va avea o durată de peste cinci ore, iar în pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ care va încânta audiența cu cele mai dinamice hituri ale perioadei. Ultimele 300 de bilete disponibile se pot achiziționa online, la prețuri începând de la 139 lei + taxe. Copiii cu vârsta sub 12 ani au intrare gratuită. 

Thomas Anders & Modern Talking Band au mai concertat la Polivalenta clujeană în 2016, tot în organizarea echipei din spatele Discoteca ’80. Anul trecut, la a doua ediție a evenimentului, clujenii au dansat și au cântat alături de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, au urcat pe scenă Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

 

Comenteaza