Ziua Porților Deschise la Castelul Banffy din Bonțida, în weekend. Intrarea este gratuită!

Ziua Porților Deschise la Castelul Banffy din Bonțida, în weekend. Intrarea este gratuită!

Ziua Porților Deschise la Castelul Bánffy din Bonțida revine anul acesta cu o instalație interactivă care folosește realitatea augmentată și realitatea virtuală.

Clujenii sunt invitați sâmbătă, 22 octombrie, la Ziua Porților Deschise la Castelul Bánffy din Bonțida, eveniment ce va avea în prim-plan un „Experience Room”. Instalația interactivă folosește realitatea augmentată și realitatea virtuală pentru a recrea momente din istoria imaginară a unei familii nobiliare din Transilvania.

Intrarea este liberă, anunță organizatorii.

„Pe 22 octombrie 2022, vom organiza Ziua Porților Deschise la Castelul Bánffy din Bonțida, în cadrul căreia vom vernisa Experience Room, parte a proiectului ARTECH. Experience Room este o instalație interactivă care folosește realitatea augmentată și realitatea virtuală pentru a recrea momente din istoria imaginară a unei familii nobiliare din Transilvania. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă și Fondul Cultural Național din Ungaria. Intrarea este gratuită!”, au anunțat organizatorii pe Facebook.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza