Zucchero va concerta pe Cluj Arena

Zucchero va concerta pe Cluj Arena

Cluj Arena, stadionul emblemă al Clujului și al întregii Transilvanii, va fi în această vară gazda unui concert extraordinar, susținut de cunoscutul artist Zucchero (Adelmo Fornaciari).

Astfel, în data de 5 iulie 2022, începând cu ora 20:00, cântărețul italian, recunoscut și apreciat la nivel internațional, cu un palmares impresionant, va fi prezent la Cluj-Napoca pentru a își încânta fanii cu melodiile sale.

Bilete concert Zucchero la Cluj-Napoca

Categoria 1 - 310 lei
Categoria 2 - 280 lei
Categoria 3 - 260 lei
Categoria 4 - 200 lei
Categoria 5 - 180 lei
Categoria 6 - 160 lei
Loc în picioare - 90 lei
Loja VIP - 380 lei (include parcarea)
Parcare - 20 lei

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles. Anul trecut, Zucchero a lansat o piesă în colaborare cu Sting, intitulată "September". Scrisă în pandemie, melodia este inclusă atât pe noul album al lui Zucchero, "D.O.C", cât și pe LP-ul lui Sting, "Duets".

Acest concert se adaugă celorlalte evenimente muzicale derulate pe arena clujeană, precum: festivalul Untold, Forza ZU și alte reprezentații susținute de formații și artiști din țară și străinătate: Scorpions, Smokie, Roxette, Deep Purple, UB40, Dream Theater, Andrea Bocelli, Depeche Mode ș.a.

Comenteaza