Foto Cum va arăta Piața Mărăști

Mâine, 12 octombrie, ora 17, va avea loc o noua dezbatere CIIC, cu tema ''reamenajare Piata Marasti. Dezbaterea se va desfășura online, pe platforma electronică ZOOM și va fi transmisă live pe paginile de Facebook CIIC - Centrul de Inovare și Imaginație Civică și Municipiul Cluj-Napoca.

Conceptul de amenajare propus pentru zona Pieței Mărăști face parte din programul de investiții "Cluj-Napoca - Oraș pentru pietoni", implementat deja cu succes în mai multe zone din oraș, cel mai cunoscut exemplu fiind cel al străzii Molnar Piuariu.

Studiul realizat pentru Piața Mărăști propune revitalizarea spațiului urban cu accent pe îmbunătățirea locuirii.
Planul Urbanistic Zonal propune plantarea de arbori, amenajarea de ample spații pietonale de calitate, realizarea unor parking-uri subterane, soluții de mobilitate sustenabilă și va însemna un plan ambițios de regenerare urbană pentru cartierul Mărăști.

Proiectul va fi finanțat din fonduri europene, prin programele aferente perioadei 2021-2027.
Pentru înscrierea la cuvânt, cei interesați sunt rugați să adreseze o solicitare în opțiunea ”mesaj” a paginii de Facebook CIIC - Centrul de Inovare și Imaginație Civică pentru a putea primi linkul de conectare în ziua dezbaterii și detalii cu privire la intervenție.

Fiecare clujean poate veni cu o idee sau inițiativă valoroasă. Aceasta este ideea centrală a Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC), locul în care reprezentanți ai administrației publice locale, cetățeni și specialiști din mediul economic și universitar dezbat transformările și provocările urbane. Prin #CIIC dorim să încurajăm participarea, implicarea cetățenilor în ceea ce înseamnă dezvoltarea Clujului și să utilizăm cât mai bine resursele creative ale comunității.

Proiectul AICI - https://primariaclujnapoca.ro/.../prezentari-in-cadrul.../

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza