Olimpia "U" Cluj câştigat şi Cupa României! Haide "U", dar cine sponsorizează campioana

Olimpia "U" Cluj câştigat şi Cupa României! Haide "U", dar cine sponsorizează campioana
| Foto: @Gabor Istvan

Olimpia "U" Cluj a câștigat Cupa României la fotbal feminin, după o luptă dramatică și spectaculoasă cu ACS Heniu Prundu Bârgăului.

ACS Heniu Prundu Bârgăului - Universitatea Olimpia Cluj a dus lupta pentru Cupa României la fotbalfeminin,în prelungiri, iar în cele din urmă, Olimpia U Cluj a reuşit să aducă la Cluj cupa. 

În prima repriză, Heniu a avut două șane bune, prin Corduneanu și Laiu, iar clujencele au irosit 4 șanse mari, prin Bâtea și Bălăceanu. Echilibrul s-a menținut și în partea secundă, care a fost mai spectaculoasă. Ciolacu n-a putut să o învingă pe Salamon, care a apărat excelent în poarta lui Heniu, dar Mateș și Boroș au dat replici puternice și au trimis razant cu poarta, a transmis digisport.ro

Ultima ocazie din timpul regulamentar le-a aparținut celor de la U Cluj, prin Ciolacu, iar apoi s-a ajuns în prelungiri, unde Clujul a ratat 3 ocazii mari, dar a câştigat meciul după prelungiri: 0-0, 0-1. 

Pe pagina de Facebook a clubului, felicitările au curs cu duiumul, însă unii clujeni atrag atenţia asupra performanţelor fetelor de la Cluj care sunt constant ignorate de cei care au banii în sport.

Felicitări! Haide "U"! Bravo! "Dar nicio Companie sau vreo firmă oricât de potentă financiar nu se implică în a sponsoriza această Campioană... Toți suntem buni la vorbe inclusiv edilii, dar mai puțin la fapte, care printr-o sponsorizare, ar ajuta echipa să poată lupta cu marile puteri fotbalistice la o performanță de o finală a WUCL", a scris un clujean pe pagina de Facebook a campioanelor. 

Comenteaza