Dăm viață unui nou început! La Iulius Mall Cluj pregătirile de Paște se transformă în motive de shopping și răsfăț și îți aduc premii de 30.000 de euro

Dăm viață unui nou început! La Iulius Mall Cluj pregătirile de Paște se transformă în motive de shopping și răsfăț și îți aduc premii de 30.000 de euro

Paștele este despre liniște, celebrarea păcii, a bucuriei, a dragostei, dar este și un bun prilej de a-i aduna pe cei dragi alături.

Și așa cum spune tradiția, e bine să începi pregătirile din timp, pentru că până la cea mai așteptată sărbătoare a primăverii totul trebuie să fie în ordine, locuința curată, iar în garderobă să ai pregătite haine noi. Brandurile din Iulius Mall Cluj ți-au pregătit colecții fresh, pline de culoare, produse care să-ți aducă atmosfera de primăvară în casă, dar și preparate gustoase și dichisite. Mai mult decât atât, Roata Ieprașului îți poate aduce premii în valoare de 30.000 de euro!

Sărbătorile Pascale sunt un prilej de neratat pentru a te revedea și a petrece timp alături de cei dragi – familie și prieteni. Dar până să vă bucurați de zilele libere, de vreme frumoasă, bucate delicioase, de cadouri și să construiți cele mai frumoase amintiri trebuie să-ți faci o listă cu tot ce ai nevoie. Dacă urmezi tradiția de a te înnoi cu ocazia acestei mari sărbători, fă o vizită în magazinele din Iulius Mall Cluj și alege-ți ținute colorate, potrivite stilului tău vestimentar de zi cu zi, dar și pentru masa de Paște în familie. Noile colecții de la brandurile din Iulius Mall Cluj propun o avalanșă de nuanțe vibrante și de combinații neașteptate, începând de la accesorii și piese statement și până la abordări cât mai îndrăznețe în ceea ce privește make-up-ul. Și chiar dacă Iepurașul de Paște nu este la fel de încărcat precum Moș Crăciun, nu înseamnă că nu trebuie să profiți de această oportunitate pentru a le oferi bucurii celor dragi din familie. Așa că alege din timp darurile. Indiferent că optezi pentru articole vestimentare, încălțăminte în tendințe, bijuterii deosebite, produse de skin-care sau make-up, parfumuri, accesorii sau decorațiuni pentru casă, pe toate le poți descoperi în magazinele din Iulius Mall Cluj și poți câștiga premii.

Astfel, până pe 22 aprilie 2022, dacă ai făcut cumpărături de minimum 300 lei pe un singur bon fiscal de la un magazin din mall, altul decât Auchan, sau un bon de 300 lei de la hipermarketul Auchan, care însă trebuie însoțit de încă un bon de minimum 150 lei de la un alt magazin din mall, te așteptăm să-ți încerci norocul la Roata Iepurașului din zona Zara. Poți câștiga vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 50 și 250 lei pe loc, ce pot fi transformate în bijuterii de la Splend'or, Sokolov, Millefiori sau Bianco Nero, accesorii de la Hoco, gadgeturi de la Altex, ținute de la Guess, Liu Jo, Seroussi, experiențe la Wonderland Cluj Resort sau iepurași de pluș. Valoarea totală a premiilor se ridică la 30.000 de euro, iar regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/cluj/.

Comenteaza