Dan Petrescu a câștigat la Craiova, dar își laudă adversarii: “Nu văd niciun punct slab la ei, se vor bate să ia campionatul”

Dan Petrescu a câștigat la Craiova, dar își laudă adversarii: “Nu văd niciun punct slab la ei, se vor bate să ia campionatul”
Dan Petrescu este nemulțumit de randamentul unor jucători din Gruia | Foto: Realitatea Sportivă

Campioana s-a impus în fața ocupantei locului al doilea, scor 2-0, în derby-ul ultimei etape din sezonul regulat.

Pentru al treilea an la rând, CFR Cluj intră de pe primul loc în play-off-ul Ligii 1. “Feroviarii” au jucat ultima partidă din sezonul regulat la Craiova, într-o atmosferă ostilă. Totuși, chiar dacă tensiunea a atins cote maxime, atât în tribune, cât și în teren, clujenii s-au impus cu 2-0, după un joc în care le-au predat o lecție tactică elevilor lui Papură.

La finalul partidei, Dan Petrescu și-a lăudat adversarii. În toate meciurile din acest an am avut mare ghinion, acum norocul a fost de partea noastră.Craiova are jucători excelenţi, cel mai bun lot de când sunt eu în România, cu Nistor şi Cicâldău interi, cu Ivan, Mihăilă e jucător de clasă, Koljic la fel, nu văd niciun punct slab la ei, se va bate să ia campionatul. Craiova arată bine, doar rezultatul nu a arătat bine la ei azi. A fost şi o atmosferă fantastică, eu în România nu am mai văzut aşa ceva, a declarat tehnicianul, potrivit Digisport.

Totuși, antrenorul și-a exprimat din nou nemulțumirea în legătură cu sistemul play-off/play-out. “Acum iar se înjumătăţesc punctele, suntem din nou dezavantajaţi, nu-i corect, noi am muncit ca proştii şi ne iau punctele.  Sunt 3 puncte diferenţă în playoff, dar era mai bine cu 6. Lotul Craiovei, al FCSB, sunt echipe care se bat la titlu. Mie îmi place mult Botoşaniul va face multe puncte, nu ca Sepsi sezonul trecut”, a spus Petrescu.

Comenteaza