Dan Petrescu, despre Naţională: "Vai de noi! Când apare unul ca mine, care muncește sau ca Hagi, dau toți în el"

Dan Petrescu, despre Naţională: "Vai de noi! Când apare unul ca mine, care muncește sau ca Hagi, dau toți în el"

Dan Petrescu, antrenorul campionilor de la CFR Cluj, a fost recent confirmat de patronul Neluţu Varga pe banca ardelenilor. Acesta e franc în privința echipei naționale și are un mesaj pentru oamenii din fotbalul românesc.

Echipa naţională de fptbal a României joacă vineri, în deplasare cu Finlanda, în etapa #5 din Liga Națiunilor, de la ora 21:45, însă după 4 dintre cele 6 meciuri din grupă, România este ultima, cu o victorie și 3 înfrângeri.

Dan Petrescu a vorbit despre ceea ce a fost în trecut naţionala României şi ceea ce a ajuns acum, unde cu toţii au o vină, nu doar antrenorii. „Asta e situația fotbalului românesc, n-au nicio vină antrenorii, au fost toți pe acolo, iar rezultatele sunt aceleași. Toată lumea e de vină, nu numai antrenorii.

E clar că nu suntem bine, dar la un moment dat trebuie să facem pasul spre unde eram odată. Deocamdată, suntem unde suntem. Eu și generația mea nu suntem băgați în seamă si apreciați. E clar că acum nu suntem bine.

E cel mai ușor să dai în antrenor! Mergem toți pe tobogan, am ajuns vai de noi! Iar când apare unul ca mine, care muncește și face ceva pentru România, sau ca Hagi, dau toți în el! Hai să muncim mai mult și să vorbim mai puțin. Ne-au luat-o țările vecine înainte, ăsta e adevărul”, a declarat Dan Petrescu la Orange Sport, citat de gsp.ro

Clubul din Gruia a emis miercuri un comunicat prin care a confirmat rămânerea tehnicianului Dan Petrescu pe banca "feroviarilor". "Rămânem o familie unită, așa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca și suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar și de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuși să obținem rezultate importante, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani", a transmis conducerea clubului din Gruia.

Comenteaza