Dan Petrescu, suspendat două jocuri

Dan Petrescu, suspendat două jocuri
Dan Petrescu este nemulțumit de randamentul unor jucători din Gruia | Foto: Realitatea Sportivă

Antrenorul Dan Petrescu (FC CFR 1907 Cluj) a fost sancţionat cu suspendare pentru două jocuri şi cu o penalitate de 4.500 lei, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu FC Botoşani pentru proteste la adrsea arbitrajului.

"FC CFR 1907 Cluj vs. FC Botoşani – Eliminare – În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţioneaza jucătorul Moescu Adrian (FC Botoşani) cu suspendare pentru un joc şi i se aplică o penalitate de 740 lei; În baza art. 53.1 şi 2 din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu (FC CFR 1907 Cluj) cu suspendare pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 360 lei; În baza art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Dan Petrescu cu suspendare pentru două jocuri şi i se aplică o penalitate de 4.500 lei; În baza art. 45.a din RD, se va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 4.500 lei", se arată în comunicatul ligii.

Clubul CFR Cluj a primit un termen de graţie pentru plata debitului către jucătorul Ionuţ Peteleu şi a fost penalizat cu suma de 3.000 lei.

Comenteaza