Vlăduța Lupău vrea să îşi îmbrace fiul cu haine de la SECOND-HAND

Vlăduța Lupău vrea să îşi îmbrace fiul cu haine de la SECOND-HAND

Cântăreaţa din Cluj, Vlăduța Lupău, e însărcinată în ultimul trimestru şi va aduce pe lume un băiat. Artista a decis că își va îmbrăca fiul cu haine de la second-hand.

Mai este o lună până când Vlăduţa Lupău își va strânge bebelușul la piept. Interpreta de muzică populară a fost luată peste picior de lume, după ce a dezvăluit că își va îmbrăca fiul și cu haine de la second-hand.

Nu din lipsă de bani, că har Domnului ea şi soţul ei, Adi Rus, au destui. Însă, deși are o situație financiară foarte bună, Vlăduța vrea ca fiul ei să învețe să aprecieze fiecare lucru din viața lui.

Cântăreaţa a mărturisit recent că vrea să îşi îmbrace copilul și de la second-hand, pentru că își dorește ca acesta să înțeleagă că nu poate avea totul pe tavă fără să muncească pentru ceea ce își dorește.

"Şi eu am crescut și am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață, ca să pot să îmi permit și eu hainele și lucrurile pe care mi le doresc.

Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor. De aceea am să încerc, pe cât posibil, chiar și prin acest aspect, să îmi educ copilul să învețe că nu-i totul de-a gata și că se poate orice! Ca să poți orice, trebuie să faci ceva!”, a declarat artista pentru VIVA!.

Comenteaza