De râs și de plâns! Cât cere un proprietar pentru o chirie din zona Iulius Mall. "La banii ăștia îți poți lua o casă"

De râs și de plâns! Cât cere un proprietar pentru o chirie din zona Iulius Mall. "La banii ăștia îți poți lua o casă"
| Foto: Facebook: Chirie CLUJ-NAPOCA

Parada ofertelor nesimțite pentru chiriile din Cluj continuă. Fiecare anunț pare tot mai „irezistibil”, iar prețurile sunt din ce în ce mai mari. Rămâne de văzut dacă se vor găsi și clienți, la sumele astronomice solicitate de proprietari.

În ciuda pandemiei și a nesiguranței economice generate de aceasta, proprietarii apartamentelor de închiriat nu par să sufere prea mult. Dacă în 2021 locuințele s-au scumpit cu 5%, anul acesta experții imobiliari preconizează chirii mai mari cu 5-10%. 

Proprietarii solicită de la chiriași niște prețuri astronomice. Vorba aceea populară, pe care o tot auzim prin oraș, „nu-i prost cine cere, e prost cine dă”. Așadar, poate nu ar trebui să ne uimească cum unii încearcă să dea în chirie un apartament la preț dublu decât valorea sa firească.

De râs și de plâns! Cât cer unii proprietari pentru o chirie din zona Iulius Mall

Pe un grup de chirii, o proprietară a cerut 650 de euro pentru un apartament cu două camere în zona Iulius Mall. La acest preț, unii internauți sugerează că se poate închiria o casă. Noutatea anunțului este că în prețul chiriei ar fi inclusă și curățenia săptămânală în apartament. 

Proprietara a și stârnit un val de comentarii negative în grupul de anunțuri:

„Pe o chirie de 300 vreți 650€, ați luat-o razna rău, îi înnebuniți pe proprietari cu comisioanele, chiar credeți ca cineva plătește 650€? Dați-vă cu reveneala,” a scris un membru. 
„Bonusul e șantierul de lângă pe care se lucrează de dimineața devreme până seara târziu. Merită toți banii,” a glumit o clujeancă. 
Comenteaza