Demolări + asfaltări = parcări. Se mișcă repede lucrurile în Mănăştur după demolarea garajelor și a gheretelor din cartier

Se mișcă repede lucrurile în Mănăştur la capitolul demolare și asfaltare. După demolarea garajelor și a gheretelor, se schimbă treptat ”look-ul” cartierului clujean. 

Acţiunea municipalităţii de demolare a garajelor din cartierele municipiului Cluj-Napoca este urmată pe repede înainte de cea de amenajare a aleilor şi locurilor de parcare. 

În Mănăştur, încă de anul trecut, sute de garaje au fost puse la pământ şi deja sunt amenajate locuri de parcare. La începutul lunii mai au fost demolate şi majoritatea garajelor din jurul Pieţei Ioan Meşter.  

În câteva săptămâni a fost degajat tot molozul și urmează asfaltul în spatele blocurilor de pe străzile Islazului şi Ioan Meşter, care înconjoară Piaţa Ioan Meşter, deşi sunt încă unii mănăştureni nostalgici după epoca garajelor.

Şi parcarea de pe Islazului de lângă staţia CTP a fost asfaltată. Inclusiv în staţie se lucrează de zor pentru asfaltarea zonei unde, în urmă cu o lună, se aflau gherete. 

Comenteaza