Video Desen animat educativ despre COVID-19, realizat de medicii de la Spitalul Militar

Desen animat educativ despre COVID-19, realizat de medicii de la Spitalul Militar

Sprijin la început de şcoală. O echipă de medici de la Spitalul Militar Central a realizat un filmuleţ educativ pentru părinţi şi copii. În filmuleţ se arată ce este acest virus, cum se transmite, care sunt semnele de îmbolnăvire şi cum ne putem proteja.

Din filmuleţ, părinţii şi copiii află ce este şi cum se transmite virusul SARS CoV-2, dar şi cum se pot proteja. Medicii s-au gândit la această variantă ştiind că este o metodă eficientă pentru a le transmite aceste informaţii copiilor, mai ales că toate informaţiile care există acum despre noul coronavirus pot fi adesea derutante.

O echipă de medici de la Spitalul Militar Central, din care face parte şi medicul infecţionist Valeriu Gheorghiţă, s-a  gândit să vină în sprijinul părinţilor şi al şcolarilor. 

Echipa a pregătit un material educativ despre Covid 19, prezentat într-o formă prietenoasă şi pe înţelesul tuturor. În filmuleţ se arată ce este acest virus, cum se transmite, care sunt semnele de îmbolnăvire şi cum ne putem proteja. 

Medicii s-au gândit la această variantă ştiind foarte bine că cea mai eficientă metodă de a transmite informaţii copiilor este prin joacă, film şi desen. 

Comenteaza