Dezastru pe o stradă din Cluj, zeci de mașini au fost vandalizate / Doi tineri, reținuți de poliție

Dezastru pe o stradă din Cluj, zeci de mașini au fost vandalizate / Doi tineri, reținuți de poliție
| Foto: bzc.ro

Mai multe mașini au fost găsite, în această dimineață, distruse într-o parcare de pe strada Câmpul Pâinii din Cluj-Napoca.

UPDATE: Polițiștii au identificat doi tineri bănuiţi de comiterea faptelor. „La acest moment, cercetările se află în desfăşurare. Anterior evenimentului sesizat în zonă nu a fost reclamată o stare conflictuală colectivă, care să aibă la bază motive rău intenţionate. În urma cercetării efectuate la faţa locului şi a investigaţiilor ulterioare, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Cluj-Napoca au identificat şi depistat doi tineri bănuiţi de săvârşirea faptelor. Cei doi se află în custodia poliţiştilor, urmând a fi clarificate toate aspectele de interes pentru soluţionarea cauzei”.

---------------------------------------------

Polițiștii clujeni au fost sesizați astăzi, în jurul orei 07:40 de către un bărbat care a observat că mașina lui, precum și alte autoturisme din apropiere au fost vandalizate.

Din primele constatări de la față locului, poliția a identificat 21 de mașini care au fost distruse. Fiecare mașină prezintă ca pagubă cel puțin un geam spart, iar lucrurile din interiorul mașinilor au fost răvașite.

„La acest moment, cercetările se află în desfășurare. Precizăm faptul că anterior evenimentului sesizat în zonă nu a fost reclamată o stare conflictuală colectivă, care să aibă la bază motive rău intenționate”, transmite IPJ Cluj.

 

Comenteaza