Video Foto Doi șoferi de tir, morți într-un accident cumplit în Ungaria. Unul era român

Doi șoferi de tir, morți într-un accident cumplit în Ungaria. Unul era român
| Foto: dehir.hu
accident ungaria
accident ungaria
accident ungaria
accident ungaria
accident ungaria

Cei doi șoferi, dintre care unul român, au murit după ce tirurile pe care le conduceau s-au izbit frontal. Accidentul a avut loc în apropierea punctului de trecere a frontierei Borş - Artand. 

Accidentul a avut loc luni, pe șoseaua 42, între Biharkeresztes şi Mezopeterd, la 10km de granița cu România. În urma impactului frontal dintre cele două autotrenuri şi-au pierdut viaţa un bărbat de 36 de ani, din Polonia, şi un bărbat în vârstă de 57 de ani din România, acesta din urmă fiind încarcerat în cabină, relatează dehir.hu. Se pare că șoferul tirului din România era din Bihor.

De asemenea, potrivit police.hu, din primele cercetări vina pentru producerea accidentului rutier îi aparţine şoferului care conducea tirul cu numere de Polonia.

"Bărbatul, în vârstă de 36, ani se îndrepta spre Artand la volanului unui tir cu numere de înmatriculare poloneze, când, din motive deocamdată neelucidate, a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit frontal de un camion cu numere de înmatriculare româneşti", se arată în comunicat.

În urma accidentului rutier, atât şoferul român, cât și cel polonez au decedat la faţa locului.

Comenteaza