Două nume noi pentru banca Universității Cluj. Cine l-ar putea înlocui pe Falub

Două nume noi pentru banca Universității Cluj. Cine l-ar putea înlocui pe Falub
| Foto: FC Universitatea Cluj

Oficialii clubului clujean și-au îndreptat atenția spre doi noi tehnicieni, cu experiență la nivelul primelor două ligi din România.

După demisia lui Adrian Falub, conducerea Universității Cluj este în căutarea unui nou antrenor. Pe lista oficialilor “Șepcilor roșii” se află tehnicianul celor de la CS Mioveni, Claudiu Niculescu, fost antrenor de la Dinamo și Hermannstadt, Eugen Neagoe, și Gheorghe Mulțescu, ultima dată la Dinamo, tehnician care a și recunoscut negocierile.

Pe lângă cei trei, conducerea “studenților” mai ia în calcul variantele Marius Măldărășanu și Costel Enache, notează GSP.

Primul a condus în prima ligă Astra Giurgiu, iar în stagiunea precedentă i-a pregătit pe cei de la Metaloglobus. Antrenorul în vârstă de 45 de ani este liber de contract după despărțirea de bucureșteni.

Cu doi ani mai în vârstă decât Măldărășanu, Costel Enache este mult mai experimentat decât fostul rapidist. Enache le-a pregătit de-a lungul carierei pe Ceahlăul Piatra Neamț, Poli Iași, Dunărea Galați, naționalele U18 și U19 ale României, FC Botoșani, Astra Giurgiu, Hermannstadt și Petrolul Ploiești.

Comenteaza