Video Drulă către Grindeanu după deschiderea lotului 2 din A10 Sebeş-Turda: "Băgaţi cărbuni sub ei că se poate!"

Drulă către Grindeanu după deschiderea lotului 2 din A10 Sebeş-Turda: "Băgaţi cărbuni sub ei că se poate!"

Noul ministru de la Transporturi, Sorin Grindeanu, a fost în centrul atenţiei în aceste zile cu ocazia marii inaugurări a lotului 2 din Autostrada A10 Sebeş-Turda. Oamenii spun că meritele îi aparţin inginerului Cătălin Drulă, fostul ministru. 

Marţi 30 noiembrie 2021 s-a deschis lotul al doilea (24 km) al autostrăzii A10 Turda - Sebeș. Deși lotul este dat în circulație, acesta nu va fi recepționat până în primăvara lui 2022. După șapte ani de la începerea lucrărilor, cei 70 de kilometri ar putea fi gata în 2022.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost arătat cu degetul cei care au apreciat munca lui Drulă de la minister după ce acesta a postat pe pagina de Facebook o filmare cu ultimele finisaje de pe A10. "Mă bucur că mesajele mele au fost înțelese. Mobilizare și la ceas de seară pe tronsonul 2 Sebeș-Turda", a scris Grindeanu pe pagina de socializare înainte cu o noapte de darea în trafic a autostrăzii. 

Oamenii spun că laurii culeşi de PSD-istul Grindeanu ieri i-ar reveni URS-istului Drulă, deşi acesta a avut un mandat de doar 8 luni la Transporturi. Totuşi, fostul Ministru de la Transporturi Cătălin Drulă, îi transmite, fără pică, celui care i-a luat locul, un mesaj mobilizator.

"DOMNULE GRINDEANU, BĂGAȚI CĂRBUNI SUB EI, CĂ SE POATE! Domnule Grindeanu, nu e târziu să puneți presiune pentru ca anul acesta să mai recuperăm lenea și reaua voință a interimatului PNL la Transporturi din ultimele 3 luni.

Un interimat care a însemnat numiri politice, sinecuri, deprofesionalizare și foarte puțină preocupare pentru proiectele de investiții. (...)

E nevoie de voință și profesionalizare pentru ca proiectele de investiții să meargă bine. Asta am adus în echipa mea în primele 8 luni ale acestui an. Îmi doresc să văd această abordare continuată!", îi transmite Drulă pe pagina de Facebook lui Grindeanu. 

Comenteaza