Foto P Duo store-ul Gant & Polo Ralph Lauren a inaugurat prima locație din regiunea de nord-vest, în Iulius Mall Cluj

Iubitorii luxury fashion au parte de o nouă experiență exclusivistă de shopping în Iulius Mall Cluj, dedicată bărbaților. Gant & Polo Ralph Lauren îi întâmpină pe clujeni și nu numai cu cele mai sofisticate colecții și cuprinde o gamă completă de articole vestimentare de înaltă calitate.

Iulius Mall Cluj continuă să-și îmbogățească oferta de branduri high end dedicată consumatorilor premium din Cluj-Napoca și din toată regiunea de nord-vest. Astfel, duo store-ul Gant & Polo Ralph Lauren a deschis la parterul Iulius Mall Cluj al doilea magazin din țară. Noua locație propune piese vestimentare sinonime cu luxul și rafinamentul, moderne, destinate bărbaților. Colecțiile se remarcă prin piese emblematice ale brandului Ralph Lauren, care oferă atât haine elegante croite cu măiestrie, cât și îmbrăcăminte sport, dar și item-uri ale retailerului fashion Gant, ce ies în evidență prin calitatea materialelor și diversitatea generoasă de culori și detalii.

Noua locație prezintă cel mai recent concept al Gant & Polo Ralph Lauren, care a fost implementat cu succes pe plan internațional și reunește celebrele cămăși și tricouri polo,  articole vestimentare reprezentative pentru look-ul Gant și multe alte piese de înaltă calitate.

„Iulius Mall Cluj continuă să susţină, prin strategia de diversificare a brandurilor prezente în proiect, nevoia publicului de a accesa produse premium. Gant & Polo Ralph Lauren este un concept inedit, nou în țara noastră, ce aduce într-un singur loc experința a două branduri recunoscute în întreaga lume pentru calitatea și originalitatea produselor”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

Polo Ralph Lauren este un brand american fondat în 1967. A început ca o colecție de gulere pentru bărbați, mai târziu a lansat tricoul polo, care l-a făcut cunoscut ca unul dintre cei mai mari creatori de modă din lume, iar mai apoi a început să îmbrace celebritățile de la Hollywood, devenind un brand recunoscut și apreciat și astăzi în toată lumea. În 2006, Ralph Lauren a devenit primul designer oficial al ținutelor participanților la Wimbledon, iar logo-ul a fost reproiectat cu această ocazie. În prezent, Ralph Lauren are peste 400 de magazine în întreaga lume. Black Label, Purple Label, Polo Ralph Lauren, RRL, RLX, Denim & Supply sau Lauren sunt unele din colecțiile ce alcătuiesc lumea Ralph Lauren.

Partenerul său Gant este tot un brand american de modă, înființat în 1949. Gant este cunoscut drept brandul ce a introdus stilul în campusul faimoaselor universități din cadrul Ivy League. Astăzi, Gant reinterpretează stilul secolului XX la cerințele secolului XXI, bucurându-se de apreciere sezon după sezon. Gant este prezent în peste 60 de țări, cu peste 700 de magazine proprii și 4.000 de puncte de vânzare.

 

Etichete
Comenteaza