P „Eat, Pray, Love”, la Movie Nights, în Iulius Mall Cluj!

„Eat, Pray, Love”, la Movie Nights, în Iulius Mall Cluj!

Finalul acestei săptămâni propune un film de la care nu trebuie să lipsești. La Movie Nights o poți vedea pe Julia Roberts în rolul lui Liz Gilbert din pelicula „Eat, Pray, Love”, ce va fi difuzată în Iulius Parc. Înainte de film, treci și pe la brandurile din Iulius Mall Cluj, care te așteaptă cu reduceri de până la 70%.

Weekend-ul aduce mereu în Iulius Parc atmosfera de vacanță, aer proaspăt și reunește prietenii pentru momente pline de distracție. Vineri, 20 august 2021, de la ora 21.30, Movie Nights propune pelicula „Eat, Pray, Love”, care are la bază Bestseller-ul New York Times, scris de Elizabeth Gilbert. În rolul principal, Julia Roberts va interpreta personajul feminin ajuns la răscruce de drumuri după un divorț și care își ia un an sabatic, riscând totul pentru a-și schimba viața. Vino în Iulius Parc, la Movie Nights, și descoperă povestea lui Liz Gilbert!

Magazinele din Iulius Mall Cluj îți propun reduceri incredibile. Pe site găsești catalogul online cu ofertele locațiilor, dar și cu idei de ținute speciale, pentru un august incredibil.

Și în foodcourt ai parte de promoții, în cadrul campaniei Tazz x Iulius, unde la trei mese servite primești un voucher în valoare de 30 de lei, valabil în aplicația Tazz. Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul Iulius Mall Cluj.

Etichete
Comenteaza