Echipa din Liga a 2-a, care a eliminat CFR Cluj din Cupa României şi a "forţat" demisia lui Adi Mutu, s-a calificat în FINALĂ

Echipa din Liga a 2-a, care a eliminat CFR Cluj din Cupa României şi a "forţat" demisia lui Adi Mutu, s-a calificat în FINALĂ
| Foto: https://www.facebook.com/fccorvinul1921/

Corvinul Hunedoara a reușit o calificare istorică în finala Cupei României, după 3-1 cu FC Voluntari. Astăzi va afla cu cine sa va lupta pentru trofeu, dintre Oțelul și "U" Cluj.

Elevii lui Florin Maxim au câştigat un meci mare miercuri seara, la fel ca și cel cu CFR Cluj, atunci când au umilit gruparea din Gruia cu 4-0 și au ”forțat” demisia lui Adi Mutu. Fotbaliştii de la Corvinul Hunedoara sunt acum doar la un meci distanţă de câștigarea unui trofeu nesperat, Cupa României. 

Hunedorenii sunt singurii reprezentanți ai Ligii 2 rămași în competiție, dar fără drept de promovare de la vară în SuperLiga. Totuşi, aceştia au dreptul de a evolua în Europa din toamna viitoare.

Elevii lui Florin Maxim s-au lăsat fotografiați într-o ipostază specială după meciul de miercuri seară, iar antrenorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa lor. 

”Am muncit pentru a atinge acest obiectiv. Pentru unii poate a fost nerealist. Nu a fost simplu. Băieții au depus un efort fantastic. A fost un consum mare mental. Băieții își dădeau seama în ce moment se află. Și-au atins obiectivele prin muncă", a declarat Florin Maxim, citat de digisport.ro.  

Amintim că în cealaltă semifinală se întâlnesc joi, 18 aprilie, de la ora 20:30, Oțelul Galați și Universitatea Cluj.

Comenteaza