Premieră mondială la Cluj: transfer de bani prin bancomate

Premieră mondială la Cluj: transfer de bani prin bancomate
Banca Transilvania (BT) şi Western Union (WU) au lansat ieri, în premieră pe plan internaţional, un serviciu de transfer cu ajutorul automatelor bancare.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ
Cu ajutorul noului serviciu, clienţii băncii clujene pot să primească direct în contul lor sumele pe care, ulterior, le vor putea retrage de la orice bancomat BT din ţară. Acest serviciu permite trimiterea de bani de la bancomat către orice agenţie WU din lume. Pentru a efectua transferuri, clienţii trebuie să aibă un cont în lei/euro şi un card valid la BT, precum şi un card gold WU. “Ne bucurăm că lansăm acest nou proiect dezvoltat împreună cu WU, marcând astfel o premieră pe piaţa bancară din România. Ca parte a comunităţii, facem încă un pas pentru ca transferul de bani să fie mai accesibil şi mai modern”, a declarat Robert Rekkers, director general al BT.

“În cazul primirii de bani, clientul trebuie să introducă în secţiunea aferentă de pe ecranul bancomatului numărul de control al transferului de bani, suma de bani, valuta în care s-a făcut transferul şi ţara de origine. Apoi, banii sunt viraţi direct în contul clientului. Se poate opta pentru retragerea imediată a banilor, în lei, la cursul de schimb al băncii sau se poate utiliza cardul în mod obişnuit, la efectuarea de plăţi”, conform BT. Pentru trimiteri de bani prin bancomat, clientul trebuie să selecteze beneficiarul, apoi să menţioneze suma de transferat şi valuta în care se face transferul şi să utilizeze cardul gold WU prin care se va identifica în secţiunea aferentă de pe ecranul bancomatului. Banii vor fi luaţi din contul expeditorului şi vor fi disponibili în câteva minute la destinaţie, putând fi ridicaţi din orice locaţie care oferă serviciul WU.


⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza