Un nou director la biroul Deloitte din Cluj

Un nou director la biroul Deloitte din Cluj
Biroul regional din Cluj-Napoca al companiei de consultanţă Deloitte va avea de la 1 februarie un nou director, Adriana Lobdă. Ea îl va înlocui pe actualul manager, Laszlo Tandel.
Lobdă va coordona de la 1 februarie activităţile din Transilvania ale Deloitte. Aceasta are o experienţă de 14 ani în domeniul auditului financiar şi a coordonat mandate de anvergură pentru companii producătoare sau de distribuţie.

“Dacă până acum activitatea noastră a fost relativ restrânsă la piaţa din Cluj şi la regiunea învecinată, în ultimele luni ne-am extins aria de acoperire în mai multe judeţe din Transilvania. Avem în vedere o creştere de 25% a afacerii biroului din Cluj în 2011. Acest obiectiv presupune pe de o parte deservirea unui portofoliu robust de clienţi, dar şi întărirea echipei locale”, a adaugat Lobdă. Biroul Deloitte a fost inaugurat în 2008, iar acum are 13 angajaţi specializaţi în servicii de audit pentru societăţile şi instituţiile publice din regiune. Cea mai mare parte a clienţilor din Transilvania îşi desfăşoară activitatea în producţie, retail şi industria serviciilor. Deloitte Touche Tohmatsu este o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, iar fiecare firmă membră a grupului este persoană juridică independentă. Deloitte furnizează servicii de audit, taxe, consultanţă în 150 de ţări, prin 170.000 de specialişti.


⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza