Aeroportul din Mureş se închide temporar, Tarom şi WizzAir se mută la Cluj

Aeroportul din Mureş se închide temporar, Tarom şi WizzAir se mută la Cluj
Se închide aeroportul din Târgu Mureş, iar mare parte dintre cursele aeriene se mută pe cel din Cluj-Napoca.

Aeroportul Internaţional "Transilvania" din Târgu Mureş va fi închis între 15 şi 22 septembrie pentru reparaţii, iar cursele Tarom şi Wizz Air vor fi mutate pe cel din Cluj-Napoca; o a treia companie aeriană care operează din Mureş, Ryanair, îşi suspendă activitatea în acest interval.

Potrivit unui comunicat de presă al Aeroportului Internaţional "Transilvania", traficul aerian va fi întrerupt de duminică de la ora 20 până în 22 septembrie la ora 12.

"Operatorii aerieni care îşi desfăşoară activitatea la Aeroportul Internaţional «Transilvania» Târgu Mureş au fost anunţaţi din timp legat de perioada de efectuare a acestor reparaţii curente. Companiile aeriene Tarom şi Wizz Air au decis divertarea zborurilor din această perioadă la Aeroportul din Cluj-Napoca, iar operatorul irlandez Ryanair şi-a suspendat zborurile în perioada menţionată", se arată în comunicat.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional "Transilvania" din Târgu Mureş au precizat că lucrările au un buget de peste 800.000 de lei.

Comenteaza