Fostul preşedinte al PSD Cluj, Remus Lăpuşan, numit administrator provizoriu la Transgaz

Fostul preşedinte al PSD Cluj, Remus Lăpuşan, numit administrator provizoriu la Transgaz
Decizia a fost luată luni de Adunarea Generală a Acţionarilor de la Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA.

Fostul preşedinte al PSD Cluj, consilierul judeţean Remus Lăpuşan, a fost numit administrator provizoriu la Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale Transgaz SA, printr-o decizie luată luni de acţionarii companiei, informează mediasinfo.ro.

Remus Lăpuşan a fost numit alături de Nicolae Minea, la propunerea Ministerului Economiei, administrator provizoriu la Transgaz pentru o perioadă de 4 luni cu posibilitatea de prelungire pentru încă două luni.

Remus Lăpuşan este liderul consilierilor judeţeni ai PSD din Consiliul Judeţean Cluj şi a ocupat până anul trecut funcţia de preşedinte al PSD Cluj. Lăpuşan este de asemenea şi şeful unei companii naţionale din domeniul asigurărilor.

Transgaz SA este operatorul tehnic al sistemului naţional de transport de gaze natural şi răspunde de funcţionarea acestuia în condiţii de calitate, siguranţă, eficienţa economică şi protecţie a mediului înconjurător, cu sediul la Mediaş în judeţul Sibiu.

 

 

Comenteaza