Credit de 30 de milioane de euro pentru dezvoltarea curieratului în România

Credit de 30 de milioane de euro pentru dezvoltarea curieratului în România
Un credit sindicalizat de tip club deal, de 134 de milioane de lei, a fost semnat de Urgent Cargus, BCR având calitatea de coordonator, aranjor principal mandatat și agent de documentare, facilitate şi garanţii, iar OTP Bank România, cea de aranjor principal mandatat.

Facilitatea de credit are o maturitate de cinci ani şi a fost contractată pentru susținerea dezvoltării companiei, inclusiv pentru refinanțarea împrumuturilor existente. Casa de avocatură Țuca, Zbârcea și Asociații a acționat în calitate de consilier juridic al băncilor creditoare, în timp ce compania beneficiară a fost asistată legal de Clifford Chance Badea.

Urgent Cargus, controlată de Abris Capital Partners (ACP), este una dintre cele mai mari companii din industria de curierat din România, operând 72 de centre și depozite și o flotă de 2.600 de vehicule, ce transportă 32 de milioane de colete pe an şi are 1.100 de salariați. ACP este unul dintre cele mai mari fonduri de private equity active în Europa Centrală și de Est, administrand capitaluri de 1,2 miliarde de euro. 
 
OTP Bank România face parte din OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, cu 13 milioane de clienţi şi cu o reţea teritorială de 1.500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice. BCR, membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, cu active de 14,8 miliarde de euro.

Comenteaza