Preşedintele Ursus: “Fabrica din Cluj produce o bere extraordinară”

Preşedintele Ursus: “Fabrica din Cluj produce o bere extraordinară”
Garry Whitlie, preşedintele Ursus Breweries, este mulţumit de calitatea berii produse la Cluj. Acesta a menţionat însă că vânzările de bere se află în scădere în România, iar dacă situaţia se va agrava, are în vedere reducerea orelor de lucru şi reduceri de personal la fabricile grupului.
“Ne-ar plăcea să creştem producţia de bere la toate fabricile noastre, mai ales în Cluj. Problema pe care o avem este că piaţa a avut o uriaşă cădere anul trecut şi continuă să se afle în scădere ca urmare a noilor realităţi economice. Piaţa s-a micşorat mult în ultimii doi ani, iar oportunitatea de a vinde mai multă bere s-a diminuat şi ea”, a declarat Whitlie. El a specificat că, în cazul în care situaţia economică nu se redresează, compania ar putea reduce orele de lucru ale personalului. “Aş dori să angajez mai mulţi oameni pentru că asta ar însemna că afacerea berii merge bine. Nu avem în plan să concediem pe nimeni din fabricile noastre la acest moment, dar, dacă realităţile economice continuă, vor face potenţială reducerea numărului de ore ale persoanelor care lucrează pentru companie şi chiar reducerea de personal”, a spus Whitley.

Fabrica Ursus din Cluj are 200 de salariaţi, la care se adaugă un personal de vânzări de 100 de angajaţi. Preşedintele Ursus Breweries a infirmat zvonurile că aceasta ar urma să fie închisă. “Nu am luat nicio decizie în ceea ce priveşte fabricile noastre, că am putea reduce sau muta structurile de producţie. Fabrica din Cluj este una dintre cele mai bune unităţi producătoare de bere din toate cele patru pe care le avem. Toate sunt bune, dar cea din Cluj produce o bere de o calitate extraordinară”, a precizat Whitlie. El a fost prezent miercuri, în Bucureşti, la lansarea campaniei “Află-ţi echilibrul!”, care are ca scop informarea privind efectele consumului de alcool în exces.


Comenteaza