Fabrică de medicamente împotriva SIDA, cu 38 milioane de euro, în Apahida

Fabrică de medicamente împotriva SIDA, cu 38 milioane de euro, în Apahida
Producătorul de medicamente Terapia Ranbaxy investeşte 38 milioane de euro într-o fabrică de medicamente împotriva cancerului, bolilor cardiovasculare şi a SIDA, în Apahida.
Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ
Fabrica ar urma să fie deschisă în 2013 pe un teren de şase hectare în Apahida. Producţia de medicamente este programată să înceapă în 2014 şi ar urma să ridice capacitatea de producţie a fabricii clujene cu 50% în doi ani. Medicamentele vor fi distribuite în România, Uniunea Europeană şi în Orientul Mijlociu şi Îndepărtat, conform thediplomat.ro. "Este o confuzie, în Apahida avem un depozit de medicamente, printre cele mai moderne din România, dar nu vom deschide nicio fabrică", a declarat directorul Terapia SA, Dragoş Damian, pentru ziuadecj.ro.

Terapia a anunţat recent că va inaugura în 2014 a doua sa unitate la Cluj, pe terenul din imediata apropiere a fabricii. Aceasta va produce în special medicamente cardiovasculare şi antibiotice şi va presupune efectuarea a 300 de noi angajări. Noua unitate presupune 300 de angajări.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza