Cifră de afaceri de 5,8 milioane de lei în T1 pentru Transilvania Construcţii

Cifră de afaceri de 5,8 milioane de lei în T1 pentru Transilvania Construcţii
Compania clujeană Transilvania Construcţii a încheiat primul trimestru al anului cu o cifră de afaceri de 5,8 milioane de lei şi un profit net de 153.288 lei, conform unui raport publicat astăzi de companie.

 

"E o evoluţie pozitivă", apreciază directorul economic Lucian Bârz. Mare parte din cifra de afaceri, o treime, a fost generată de închirierea spaţiilor comerciale din Parcul Logistic Transilvania. Contractele de construcţii - montaj aflate în acest moment în portofoliul companiei ajung la o valoare de 26,8 milioane de lei, conform raportului citat.


Amintim, Transilvania Construcţii are din aprilie un director nou, Andrei Timofte, fiul asociaţilor Gabriela şi Mircea Timofte. Transilvania Construcţii şi-a bugetat în acest an un profit net de 5,1 milioane de lei, în creştere considerabilă faţă de profitul de 335.000 lei înregistrat în 2010. Totodată acţionarii societăţii au decis într-o şedinţă extraordinară în 24 aprilie să contracteze în acest an împrumuturi bancare în lei în valoare de până la 20 de milioane şi în euro în valoare de până la 10 milioane.

 

Comenteaza