Video 10 milioane de europeni au vizionat la TV mesajul Simonei Halep de Ziua Națională

10 milioane de europeni au vizionat la TV mesajul Simonei Halep de Ziua Națională

Mesajul transmis de jucătoarea de tenis Simona Halep prin intermediul Băncii Transilvania (BT) Cluj a fost vizionat la televizor de 10,5 milioane de persoane din Italia și în Spania.

De 1 decembrie BT şi Simona Halep au lansat un mesaj comun difuzat internațional, în special în țările cu comunități mari de români, prin intermediul unei campanii multimedia de anvergură, derulată la televiziuni din România, Italia şi Spania, precum şi în social media.

Peste 10 milioane de persoane au văzut campania la televiziuni din Europa (6,2 milioane în Italia și 4,3 în Spania, iar 16 milioane de persoane din Spania și Italia au văzut proiectul online, plus 7 milioane în România, unde campania este în derulare.

Pe YouTube şi Google 2 milioane de persoane au văzut campania în Italia şi Spania. Pe YouTube România sunt aproape 1 milioane de vizionări. Pe Facebook au vizionat spotul 3,5 milioane de persoane.

Prin intermediul Simonei Halep, mesajul a ajuns în țări cu mari comunități de români, pentru a afla cât mai multă în lume că 1 decembrie este Ziua Națională a României.  

Comenteaza