1.378 de locuri de muncă vor fi scoase la bătaie în 28 martie

1.378 de locuri de muncă vor fi scoase la bătaie în 28 martie
O nouă şansă pentru persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă. În 28 martie, AJOFM Cluj organizează o nouă bursă a locurilor de muncă, pe Cluj Arena. 50 de agenţi economici îşi vor prezenta oferta de locuri de muncă. AJOFM susţine că în judeţul Cluj sunt 1378 de posturi vacante.

Bursa Generală a Locurilor de Munca din 28 martie se adresează în pimul rând persoanelor înregistrate în evidenţa Agenţiei de Ocupare a Forţelor de Muncă. Vor avea, însă acces, toţi cei care sunt în căutarea unui loc de muncă.

Evenimentul a fost programat în două locaţii, la nivelul judeţului.

La nivelul municipiului Cluj-Napoca, a fost aleas stadionul „Cluj Arena" - Tribuna 2. În această locaţie vor participa 38 de agenţi economici care îşi vor prezenta oferta locurilor de muncă vacante precum şi cerinţele ocupării posturilor oferite. AJOFM a transmis că angajatorii clujeni vor scoate la bătaie 977 de posturi, clasificate în funcţie de tipul de studii. Pentru cei cu studii superioare vor fi 98 de posturi, pentru cei cu studii postliceale 26 posturi, pentru cei cu studii liceale/medii 327 posturi, pentru cei cu şcoala profesionala 162 posturi, iar pentru muncitori necalificaţi 364 de posturi.

În municipiul Dej, Bursa locurilor de muncă se va desfăşura în incinta Hotelului Black Tulip, de pe strada Libertăţii, numărul 1. În această locaţie vor participa 12 agenţi economici care vor oferi 401de locuri de muncă, clasificate în functie de tipul de studii. Vor fi 15 posturi pentru cei cu studii superioare, 24 de posturi pentru cei cu studii liceale, 11 posturi pentru cei cu studii liceale-medii, 21 de posturi pentru cei cu şcoală profesională şi 330 de posturi pentru persoanele necalificate. În total, la această bursă a locurilor de muncă vor reuni 50 angajatori din judetul Cluj, care vin cu un total de 1378 de locuri de muncă vacante.

Etichete
Comenteaza