15% dintre clujenii abonaţi la E.On Gaz riscă să rămână fără gaze naturale

15% dintre clujenii abonaţi la E.On Gaz riscă să rămână fără gaze naturale
Nu ţi-ai reînnoit contractul de furnizare a gazelor naturale – rămâi fără ele. Aceasta este consecinţa pentru consumatorii care nu îşi reînnoiesc contractele de furnizare, conform distribuitorului E.On Gaz.
Reînnoirea contractelor de furnizare a gazelor naturale este necesară doar pentru clienţii care nu au făcut-o deja începând din octombrie 2009 sau anul trecut şi au fost notificaţi de distribuitor în acest scop. De menţionat, noile contracte le-au fost distribuite consumatorilor încă din octombrie 2009 şi li s-a cerut să le returneze, completate, în 15 zile. La sfârşitul lunii decembrie 2010 85% dintre consumatori le semnaseră şi le-au depus la E.On Gaz, în vreme ce restul de 15% riscă să rămână fără alimentarea cu gaze naturale.

“Semnarea contractelor reprezintă o obligaţie atât pentru furnizorii de gaze naturale, cât şi pentru consumatori în scopul alinierii la cerinţele legislative în vigoare. Sistarea serviciilor nu este în interesul companiei noastre şi în acest sens adresăm consumatorilor rugămintea să-şi reînnoiască contractul de furnizare a gazelor naturale, pentru a nu fi nevoiţi să luăm o astfel de măsură”, a precizat purtătorul de cuvânt al distribuitorului, Oana Trandafir. Aceasta nu a precizat numărul de consumatori care se află în situaţia de a rămâne fără gaze naturale.

Etichete
Comenteaza