1.500 de euro strânşi la concursul de gătit pentru Melissa GALERIE FOTO / VIDEO

1.500 de euro strânşi la concursul de gătit pentru Melissa GALERIE FOTO / VIDEO
UPDATE Aproximativ 1.500 de euro s-au strâns în urma concursului de gătit, în scop umanitar, organizat astăzi de jurnaliştii de la ZIUA de CLUJ / REALITATEA TV CLUJ şi REALITATEA FM CLUJ, respectiv revista Bulevard, la Polus Center.

UPDATE În total s-au strâns 6.788 de lei - aproape 1.500 de euro, câştigătoare fiind echipa celor de la revista Bulevard, care, îndrumaţi de bucătarul-blogger Adi Hădean, au strâns 3.808 lei, în timp ce echipa ZIUA de CLUj / REALITATEA CLUJ a strâns 2.908 lei. Toţi banii vor fi donaţi pentru operaţia în Italia a micuţei Melissa Dan, costurile estimate fiind de aproximativ 10.000 de euro.

Mai mulţi jurnalişti clujeni din cadrul redacţiilor Ziua de Cluj, Realitatea TV Cluj şi Realitatea FM Cluj, dar şi redactori ai revistei Bulevard expun la această oră delicatese, în complexul comercial din Floreşti, în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru micuţa Melissa.

Jurnaliştii au sosit încă de dimineaţă cu delicatese, de la cheescake-uri la feluri principale sau gustări, pregătite de acasă sau în cadrul standului amenajat în zona food-court a complexului Polus Center.

"Avem un feedback foarte bun, am început să strângem din ce în ce mai mulţi bani şi oamenii sunt încântaţi de ceea ce am gătit împreună cu colegii mei. Eu am pregătit ceeskake, avem muffins, prăjitură cu ciocolată, brownies şi bineînţeles mâncare gătită cu mult drag de colegi", spune Cristina Pîrvu, redactor la ZIUA de CLUJ.

"Sunt încântat să mă implic în această campanie şi să îi invit pe clujeni să ni se alăture şi să contribuie la ajutorul de care Melissa are nevoie", spune Ciprian Aron, cunoscutul prezentator de la Realitatea TV Cluj.

"Clujenii au de unde alege, am pregătit foarte multe produse, pe bază de brânză, peşte şi pui. Lucrăm la un loc cu colegii de la Ziua şi Realitatea, ne mai împrumutăm câte un bol, câte o furculiţă. E un o atmosferă de camaraderie, încercăm să o spirijinm pe micuţa Melissa, care este balerină şi pe care vrem să o ajutăm să poată dansa din nou", a precizat Adi Hădean, cunoscut bucătar şi blogger, coordonator al colegilor de la revista Bulevard.

Jurnaliştii au gândit acţiunea sub forma unui concurs, între redactorii Ziua de Cluj, Realitatea Tv Cluj şi Realitatea FM Cluj, pe de o parte, respectiv cei ai revistei Bulevard pe de alta. Competiţia culinară se desfăşoară astăzi, între orele 12-16 în zona food-court a Polus Center.

"Mâncarea este foarte bună, ce am ales nu am mai mâncat până acum, este de apreciat solidaritatea jurnaliştilor", a punctat Alin, participant la campanie.

Clujenii pot alege orice produs culinar doresc din cele expuse la standul din zona food-court şi donează cât doresc într-o cutie special amenajată.

"Intriga este una culinară - vom găti ce ne va trece prin cap - iar scopul, unul nobil: toţi banii obţinuţi din vânzarea sofisticatelor bucate vor merge pentru operaţia Melissei Dan. Fetiţa trebuie supusă unei intervenţii chirurgicale complicate, care se va realiza la începutul lunii decembrie la Bologna.Din păcate, costul ridicat al operaţiei - 10.700 de euro - este cvasi imposibil de acoperit doar de strădania acerbă sa părinţilor. Sâmbătă, la Polus, o putem ajuta pe Melissa să meargă şi să se joace precum ceilalţi copii", este mesajul campaniei.

Vezi aici de ce are nevoie de operaţie Melissa.

Comenteaza