16.000 de persoane au apelat la credite noi de la Banca Transilvania

16.000 de persoane au apelat la credite noi de la Banca Transilvania

În decurs de 10 zile, 16.000 de clienţi au aplicat la Banca Transilvania (BT) Cluj pentru credite pentru planuri personale sau pentru a-şi cumpăra locuinţă.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

BT a derulat în perioada 2-12 iunie o campanie de shopping bancar online, prima în sistemul financiar-bancar din România de la apariția pandemiei. “Chiar şi în această perioadă creditele au avut căutarea cea mai mare. Solicitările pentru împrumuturile pentru locuinţe arată că oamenii au în continuare planuri, vise pe care - deşi uneori sunt nevoiţi să le amâne puţin - își doresc să le ducă la bun sfârşit.

Este rolul nostru, fiind cea mai mare bancă de retail, să dăm tonul în piaţă în noul context şi ne bucurăm să vedem că românii au în continuare planuri şi noi le putem susţine”, a spus Gabriela Nistor, director general adjunct retail banking la BT.

Cele mai dorite produse au fost: creditul de nevoi personale Practic BT; pachetul cardul de cumpărături STAR Forte şi creditul Practic BT; creditul imobiliar/ipotecar în lei pentru achiziţie sau refinanţare a unui împrumut de la altă bancă; cardul de cumpărături STAR Forte şi descoperitul de cont curent (overdraft).

Campaniile de shopping bancar online au fost lansate în România de BT şi înseamnă discounturi şi beneficii la produse şi servicii pentru actualii şi viitorii clienți ai băncii.

 

                  

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza