9 mil. de euro împrumut, pentru mall-ul de la Fabrica de Bere

9 mil. de euro împrumut, pentru mall-ul de la Fabrica de Bere
Omul de afaceri Vasile Pușcaș împrumută aproape 9 milioane de euro (40 de milioane de lei) pentru a finanţa proiectul imobiliar PLATINIA de pe terenul fostei fabrici de bere din Cluj, care include apartamente, dar şi un "shopping mall".

"Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Florisal aprobă contractarea de la Libra Bank a unui credit în sumă de cel mult 40 milioane de lei cu destinația: realizarea proiectului rezidențial situat în Cluj-Napoca, strada Mănăștur nr 2-6", se arată în hotărârea acționarilor de la începutul lunii decembrie, citată de profit.ro.

Creditul este garantat printr-un teren de 10.161 mp deţinut în coproprietate de companiile Florisal şi Drusal, controlate de familia omului de afaceri Vasile Puşcaş, dar şi cu ansamblul PLATINIA care urmează să fie finalizat în 2016 şi care va avea o suprafață utilă de peste 28.000 mp.

Proiectul include 13.000 mp de spaţii comerciale şi trei blocuri cu 300 de apartamente.

Potrivit dezvoltatorului imobiliar, ansamblul va avea pe primele două niveluri un shopping mall cu magazine, cafenele și restaurante. Apartamentele vor fi finalizate în septembrie 2016, iar zona comercială, trei luni mai târziu.

Comenteaza