Abonaţii Boom TV, preluaţi de noul proprietar

Abonaţii Boom TV, preluaţi de noul proprietar
Reprezentanţii Casei de Insolvenţă Transilvania (CIT) Cluj, cea care gestionează reorganizarea DTH Television Group (Boom TV), dau asigurări că abonaţii nu vor avea de suferit în cadrul procesului de vânzare a activelor.

"Cu Romtelecom avem cele mai avansate discuţii. Ei vor să preia întreg pachetul, dar nu este finalizată tranzacţia", a subliniat Andreea Anghelof, asociat în cadrul CIT. Potrivit planului de reorganizare întocmit de compania clujeană, preţul minim de vânzare pentru activele DTH este de 7,32 milioane euro plus taxa pe valoarea adăugată, dacă ofertantul preia 95.000 de abonaţi. Sub acest număr de abonaţi preţul scade cu 80 euro/abonat.

"Pentru abonaţi nu există absolut niciun risc şi nu vor fi modificări majore în afară de numele firmei ce va apărea pe factură. Tocmai acesta este interesul investitorului - să preia abonaţii. Toţi cei interesaţi vor doar clienţii, însă noi am pus în pachet şi aparatura aferentă. În funcţie de politica noului proprietar vor fi operate şi modificări de abonament, la tarife, ca să nu existe diferenţe între abonaţi", susţine Anghelof. DTH şi-a cerut insolvenţa în mai 2010 după ce UniCredit Ţiriac Bank, Grecos Energy Telecomunicaţii şi Eurocom Networks & Technologies au solicitat în instanţă falimentul acesteia. DTH avea atunci datorii de 410 milioane de euro, conform CIT.

 

Comenteaza