Absolvent de Cluj, ales în fruntea Shell România

Absolvent de Cluj, ales în fruntea Shell România

Adrian Ciceu, absolvent al Facultății de Fizică Atomică și Nucleară (FFAN) Cluj, a devenit noul country manager al operațiunilor Shell. 

Echipa operează acum în formulă completă pe piața din România, fiind completată cu doi specialiști și este formată din 57 de persoane. ”Shell are un întreg ecosistem de servicii integrate, care va fi accesibil treptat pe piața locală”, a declarat Adrian Ciceu. El s-a alăturat echipei companiei în 2003, unde a ocupat poziții în vânzări, marketing și management.

A absolvit FFAN în cadrul Universității Babeș Bolyai și deține un MBA la Weatherhead School of Management din Cleveland (SUA). Serviciile furnizate de Shell în ultimii 15 ani printr-un agent local sunt acum gestionate direct de echipa companiei de la București, care a demarat oficial activitatea pe piața locală în 1 aprilie.

Acestea includ asistență în domeniu pentru companiile din transportul comercial rutier internațional și carduri de combustibil. În Europa, Shell oferă acces la 10.000 de stații proprii și deține o rețea mixtă de 69 de stații LNG proprii și în parteneriat. Principalele rețele de combustibil concurente din România sunt OMV Petrom, MOL, Rompetrol, Lukoil, Socar, dar și benzinăriile independente.     

Grupul Royal Dutch Shell este constituit în Anglia și Țara Galilor, are sediul în Haga și este listat la bursele de valori din Londra, Amsterdam, New York. Companiile Shell au operațiuni în 70 de țări și teritorii: explorarea și producția de petrol și gaze, producția și comercializarea gazelor naturale lichefiate și lichide, fabricarea, comercializarea și transportul de produse petroliere, proiecte de energie regenerabilă.

Comenteaza