ACI Cluj își angajează manageri pe bandă rulantă

ACI Cluj își angajează manageri pe bandă rulantă

Antrepriza de Construcții și Instalații (ACI) Cluj, una dintre cele mai mari societăți de profil din județ, va recruta la început de an trei manageri pentru a-și dezvolta activitatea.

Aceasta a anunțat că va pune la bătaie posturi de manager de proiect construcții, manager de proiect instalații și manager de proiect instalații electrice, alături de cel de inginer tehnic la departamentul pregătire programare lucrări.

Competitorii trebuie să fie absolvenți ai unei universități tehnice și să aibă experiență relevantă în domeniile construcțiilor sau instalațiilor, mai ales pe șantier. Conducerea companiei le-a promis salarii atractive, condiții bune de muncă și de dezvoltare a carierei.

ACI a încheiat acorduri cu dezvoltatorii de parcuri logistice CTP și WDP pentru implicarea în viitoare proiecte - cu primul pentru un depozit la Sibiu. Directorul companiei, Cristian Chindea, declara că acest an va fi mai dificil pentru sectorul construcţiilor, însă există şi oportunităţi pe care aceasta ar putea să le valorifice dacă statul ar începe să investească masiv în infrastructură.

Compania a finalizat în decembrie arena de 28 de milioane de euro Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf București. ACI se ocupă și de proiectul de interconectare a magistralei de transport al gazului Iași – Ungheni – Chișinău, faza a doua, de 38 de milioane de euro.

Societatea este înființată pe baza antreprizei de construcții din cadrul Grupului de Șantiere Cluj. În 1993, ACI a fost privatizată prin metoda MEBO. Aceasta a colaborat la construirea mai multor obiective importante din țară, inclusiv centrala nucleară de la Cernavodă.

Alte proiecte au fost contractate în străinătate (Germania, Rusia, Egipt, Libia), dar are și lucrări reprezentative pentru Cluj-Napoca, în special Cluj Arena. Societatea deține filiale ce desfășoară activități de construcții în Germania și Irak.

Compania deține la Cluj o bază de producție dotată cu stații de betoane, ateliere pentru producția industrială și un punct de exploatare produse de balastieră. ACI are în Dej o bază de producție cu stații de betoane și o stație de sortare produse de balastieră în comuna Bata.

Comenteaza