Business de succes în pandemie! Cum fac clujenii bani din prăjitul cafelei

Business de succes în pandemie! Cum fac clujenii bani din prăjitul cafelei
| Foto: mediafax

Cafeaua preparată la Cluj ajunge direct în capsule biodegradabile. Patronii spun că abia mai fac față comenzilor.

O singură capsulă conţine peste 6 grame de cafea şi are un timp de infuzie de 12-14 secunde. Aparatul adus din străinătate, care produce capsulele, macină doza de cafea necesară pentru a crea fiecare capsulă pe loc, chiar înainte de a fi sigilată. Astfel, nicio aromă nu se pierde. 

Marius Nică, specialist în prepararea cafelei: „Secretul este prospeţimea cafelei şi gradul de prăjire să nu fie foarte intens, să fie o prăjire mediu-light. Noi asta vrem să facem.

Să folosim cafeaua noastră care e proaspăt prăjita cu boabe de specialitate, pusă într-o capsulă, să fie la îndemâna oricărui consumator şi iubitor de cafea. Este doar cafea în interior, este presată şi imediat încapsulată, fără niciun alt gaz.

Cafeaua oricum elimină ea dioxid de carbon. Asta e un mare avantaj al capsulelor noastre, mi-am dat seama după ce am început să le producem. Este practic că noi oferim o constanţă.

Aparatele astea sunt foarte uşor de programat, de aceea am făcut un video tutorial în care îţi arătăm cum poţi să îţi reglezi aparatul să îţi dea exact cafeaua pe care noi ne-o dorim să o aibă fiecare oaspete de-al nostru. Cu espresoarele normale, clasice e foarte greu“, adaugă Marius Nică.

 

Comenteaza