Afacere la Cluj, importantă din Germania. Magazin mobil cu produse de la 35 de fermieri

Afacere la Cluj, importantă din Germania. Magazin mobil cu produse de la 35 de fermieri

Familia Coroi s-a reîntors în Gherla după 13 ani de muncă în Germania şi a creat Sat pentru Oraş, un magazin mobil care duce în Cluj produse de la 35 de fermieri

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Sorin Coroi împreună cu soţia sa Anamaria au lucrat 13 ani în Germania ca ingineri, iar în urmă cu trei ani s-au întors acasă, la Gherla, în judeţul Cluj, şi au repli­cat un model de business văzut la nemţi, un magazin mobil cu produse locale. Sat pentru Oraş, un truck (camion) ce adună legume, fructe, brânzeturi, miere, pâine, produse de patiserie de la mici producători din apropierea Clujului şi le vinde orăşenilor din Cluj-Napoca, a apărut la începutul lunii octombrie 2019, după o investiţie iniţială de 20.000 de euro.

La început, compania a dus produsele la un Street Food Festival ce a avut loc în octom­brie la Cluj-Napoca, unde „pita şi slănina au fost mai vân­dute decât produ­se­le de tip fast food“. Din cauza pan­de­miei, nu­mărul eveni­men­telor a scă­zut, iar acum fondatorii îşi propun să des­chi­dă un magazin online şi să livreze în toată ţara prin curier. Mai multe pe ZF.ro. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza