Afaceri de la zero. Trei antreprenori restaurează clădiri şi mobilier în două ateliere din Cluj-Napoca şi Bucureşti

Afaceri de la zero. Trei antreprenori restaurează clădiri şi mobilier în două ateliere din Cluj-Napoca şi Bucureşti

Vladimir Buburuzan şi fratele său, Tudor Buburuzan, au „construit“ împreună un busi­ness în restaurarea de mo­­bilier, elemente de arhi­tectură, clădiri şi monumente istorice, care poartă numele de BBU Restore. De-a lun­gul a aproape un deceniu de existenţă, in­vestiţiile lor au depăşit 80.000 de euro.

„În 2011, pe când încă eram student la Facultatea de ceramică din cadrul Univer­sităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca, a apărut oportunitatea de a participa la reabilitarea unei clădiri istorice din centrul Clujului, unde, printre multe altele, lipsea o parte din decoraţiile din ipsos de pe faţadă“, îşi aminteşte Vladimir Buburuzan.

S-a gândit atunci că astfel de lucrări le-ar putea face printr-o firmă proprie, aşa că, două săptămâni mai târziu, cu bani împrumutaţi de la un prieten, a înfiinţat BBU Restore. BBU Restore are un atelier în Cluj-Napoca şi unul în Bucureşti - în cadrul Nod Makerspace, iar în echipa celor doi fraţi li s-a mai adăugat un membru, Mara, partenera lui Tudor.  Mai multe Aici!---https://www.zf.ro/afaceri-de-la-zero/afaceri-de-la-zero-trei-antreprenori-restaureaza-cladiri-si-mobilier-19182798

Etichete
Comenteaza