Afaceri la Marea Neagră. 6 hoteluri de pe litoral vor fi scoase la licitație

Afaceri la Marea Neagră. 6 hoteluri de pe litoral vor fi scoase la licitație
| Foto: master2 - Depositphotos.com

Şase hoteluri de două, trei şi patru stele, din staţiuinile Eforie Nord şi Eforie Sud, sunt scoase la licitaţie începând cu 25 ianaurie, anunţă reprezentanţii Transilvania Investments.
 

Activele celor şase hoteluri din Eforie Nord şi Eforie Sud sunt scoase la vânzare de THR Marea Neagră, companie în care Transilvania Investments deţine pachetul majoritar de acţiuni. Vânzarea acestora va avea loc prin licitaţii programate începând cu data de 25 ianuarie, caietele de sarcini fiind deja disponibile la sediul THR Marea Neagră, potrivit Mediafax.

Complexul Bran-Brad-Bega din Eforie Nord este cel mai important activ din lista propusă investitorilor. Acesta este cotat la 4 stele şi are peste 200 de camere şi un centru wellness. În plus, este amplasare pe plajă şi are piscină exterioară, şi bar, facilităţile permiţând dezvoltarea unor concepte de tip all inclusive.

Tot în Eforie Nord sunt scoase la vânzare şi hotelurile de două stele Jupiter şi Venus şi hotelul de trei stele, Diana.

Pentru zona Eforie Sud, hotelurile Capitol şi Măgura oferă o capacitate totală de peste 300 de camere.

Alte active scoase la vânzare includ complexul de tratament Băcile Reci din Eforie Sud şi un restaurant cu capacitate de aproape 700 de locuri în Saturn.

Comenteaza