Afacerile proprietarilor The Office Cluj: 2 miliarde de euro

Afacerile proprietarilor The Office Cluj: 2 miliarde de euro
Adrian și Dragoș Pavăl controlează două afaceri importante din Cluj-Napoca | Foto: Top Antreprenori

Frații care au cumpărat complexul clujean de birouri The Office, Adrian și Dragoș Pavăl, au ajuns la afaceri anuale de 2 miliarde de euro, cu un profit de 1,2 miliarde.

Dedeman a înregistrat anul trecut afaceri de peste 8,2 miliarde de lei, în creştere cu 14% faţă de 2018, potrivit Ministerului Finanţelor Publice. Fraţii Pavăl au reuşit performanţa ca pentru al şaselea an consecutiv să adauge un miliard de lei business-ului din bricolaj, conform ZF.

Dedeman reprezintă mai bine de jumătate din piaţa locală de bricolaj, una dintre cele mai mari reţele la nivel regional, și cel mai valoros brand deţinut de acţionari români, potrivit celui mai recent raport al agenției de evaluare Brand Finance.

Profitul net al companiei a continuat să urce, ajungând la 1,3 miliarde de lei. Dedeman a cumpărat birourile The Office din Cluj cu 130 milioane de euro, iar în 2018 a semnat pentru birourile The Bridge din zona Orhideea București pentru 200 de milioane.

Dedeman ajungea în martie la o reţea de bricolaj de 51 de magazine. Reţeaua avea 11.000 de angajaţi şi deținea în portofoliu 45.000 de produse, din 11 domenii. Frații Pavăl controlează și producătorul de cărămidă Cemacon Cluj, transferat de la Zalău.

Comenteaza