Alertă alimentară! Mezeluri pentru copii, retrase de pe piață. Ar putea fi contaminate cu metale

Alertă alimentară! Mezeluri pentru copii, retrase de pe piață. Ar putea fi contaminate cu metale

Produsele din sortimentul care ar putea fi afectat pot fi returnate în magazin cu restituirea prețului de cumpărare chiar și fără prezentarea bonului de casă, precizează ANSVSA.

Parizerul pentru copii Martinel Mortadella de la Reinert a fost retras de pe piață, pentru că ar putea fi contaminat cu metale, din cauza unei defecțiuni a mașinilor de producție, anunță ANSVSA:

„The Family Butchers retrage preventiv următoarele produse – nu există niciun pericol pentru sănătate:

Martinel Mortadella 90g, toate produsele existente cu termenul de valabilitate până la data de 05.07.2021 inclusiv
Martinel Mortadella din carne de pasare 90g, toate produsele existente cu termenul de valabilitate până la data de 01.07.2021 inclusiv”.
Alertă alimentară! Mezeluri pentru copii, retrase de pe piață. Ar putea fi contaminate cu metale

„Cerințele de calitate pentru toate produsele salamuri pentru copii din sortimentul Martinel sunt extrem de stricte. Noi verificăm în mod regulat toate etapele de lucru din producție. În cadrul controalelor noastre am constatat actualmente, că la câteva produse Martinel s-a ajuns la deprecieri. Astfel, nu putem exclude faptul că, datorită unei defecțiuni la mașini, au ajuns pe câteva produse cantități foarte mici de praf de metal. Evident, am dispus imediat verificarea de către experți independenți, care ne-au confirmat că nu există niciun pericol pentru sănătate.

Totuși, am decis din responsabilitate socială corporativă, să retragem preventiv produsele în cauză din comerț și să dăm consumatorilor posibilitatea unui schimb. Regretăm incidentul și ne cerem scuze tuturor clientilor pentru neplăcerile create. Sperăm că dumneavoastră rămâneți în continuare fani fideli ai mărcii Martinel și vă dorim sa va bucurati in continuare de Martinel și prietenii săi”, se arată în declarația companiei.

Comenteaza