ALERTĂ alimentară! Sortimente de înghețată și un condiment, retrase de pe rafturile unor hipermarketuri

ALERTĂ alimentară! Sortimente de înghețată și un condiment, retrase de pe rafturile unor hipermarketuri

Două sortimente de îngheţată au fost retrase de producător de la vânzare, din cauza suspiciunii că nu sunt conforme, dar și pachete cu mărar mărunţit, ca urmare a depăşirii limitei maxime admise a reziduurilor de pesticide.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

”Vă informăm că societatea CARREFOUR ROMÂNIA S.A. a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos MĂRAR MĂRUNȚIT 8 G BLANC, ca urmare a depăşirii limitei maxime admise a reziduurilor de pesticide: Chlorpyrifos, Carbendazim,Penconazole, Pendimethalin, Vinclozolin”, a transmis ANSVSA.

Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul descris mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

”Aceşti contaminanti pot prezenta un risc potenţial pentru sănătate în caz de consum repetat, pe termen lung”, se mai arată în informarea ANSVSA.

ALERTĂ alimentară! Sortimente de înghețată și un condiment, retrase de pe rafturile unui hipermarket

De asemenea, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor anunţă şi retragerea de la comercializare a două sortimente de îngheţată:

”Vă informăm că producătorul CICOM SRL, a iniţiat retragerea de la comercializare a produselor, ca măsură de prevenţie, existand suspiciunea ca acestea sunt neconforme. Din grijă faţă de consumatori, REWE România recomandă clienţilor care au achiziţionat produsele mentionate mai sus sa NU le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în oricare magazin PENNY. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”.

ALERTĂ alimentară! Sortimente de înghețată și un condiment, retrase de pe rafturile unui hipermarket

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza