An profitabil pentru Clujana: producţie de 1.500 de perechi pe zi, trei noi modele lansate

An profitabil pentru Clujana: producţie de 1.500 de perechi pe zi, trei noi modele lansate
Clujana, una dintre fabricile cu tradiţie din municipiu, a ajuns să producă 1.500 de perechi de încălţăminte pe zi, susţine conducerea companiei.

Reprezentanţii fabricii au subliniat faptul că societatea are în prezent şase benzi de cusut şi două de tălpuit, cea de-a şasea bandă fiind înfiinţată în ultimul an ca urmare a cererii crescute pentru producţia de încălţăminte a clienţilor Clujana şi a nevoii de eficientizare a activităţii.

"Producţia ajunge la 1.500 de perechi de încălţăminte pe zi, la aceasta contribuind cei peste 370 de angajaţi ai societăţii. Pentru a menţine un nivel calitativ ridicat al produselor fabricate, în ultimii doi ani s-au făcut investiţii pentru utilaje de 244.500 de lei.

Datorită diversificării şi creşterii numărului de clienţi s-a făcut export direct de produse finite şi semifabricate în ţările din Uniunea Europeana în valoare de peste 300.000 de euro", a anunţat conducerea fabricii. 

Recent, compania a lansat trei modele noi de încălţăminte care au o cerere foarte bună şi se pregăteşte să lanseze o colecţie nouă pentru sezonul de iarnă, toate produsele fiind realizate din piele.

Clujana este un brand de tradiţie al Clujului, prezent pe piaţa românească încă din 1911. Sortimentele de încălţăminte marca Clujana sunt adresate unei arii largi de consumatori: femei, bărbaţi, adolescenţi, personal industrial şi cadre militare.

Fabrica este în proces de dezvoltare, produsele sale fiind prezente la târgurile de profil importante din Europa, unde se stabilesc continuu noi contacte şi parteneriate pentru furnizarea de încălţăminte.

Comenteaza