ANAF a prins un cetățean cu 3.6 milioane de lei, bani nedeclarați. OnlyFans-ul intră în vizorul fiscului

ANAF a prins un cetățean cu 3.6 milioane de lei, bani nedeclarați. OnlyFans-ul intră în vizorul fiscului
| Foto: designer491 - Depositphotos.com

Cea mai mare diferenţă descoperită în septembrie între veniturile declarate de un contribuabil şi cele estimate de ANAF la persoane fizice se ridică la 3,6 milioane lei, acesta având de plătit statului impozite de peste o jumătate de milion de lei.

Astfel, la verificarea persoanelor fizice, s-au constatat venituri suplimentare de 8,015 milioane de lei, ceea ce înseamnă creanţe fiscale de 2,081 milioane de lei, a anunţat, marţi, preşedintele instituţiei Agenției Națională de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Ovidiu Heiuş, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliştii.

TOPUL veniturilor nedeclarate la ANAF. „Influencerii” fentează și ei impozitele

Într-un top 3 oferit de şeful ANAF, pe locul 1 se află o persoană din Suceava, cu diferenţă între veniturile declarate şi cele estimate de 3,611 milioane de lei şi o creanţă de 577.819 lei. Pe locul 2 se află un contribuabil din Ilfov, cu venituri 1,481 milioane de lei, respectiv creanţe de 237.063 lei, iar pe locul 3 un contribuabil din Vâlcea, cu 1,212 milioane de lei şi creanţe de 194.037 lei.

De asemenea, preşedintele ANAF a adăugat că au fost iniţiate controale la 128 la influenceri. Până în prezent, acestea s-au soldat cu 58 de decizii de impunere, stabilindu-se venituri suplimentare de peste 6,5 milioane de lei.

Banii de pe OnlyFans, în vizorul ANAF

Inspectorii ANAF au stabilit decizii de impunere la persoanele care au conturi pe platforma onlyfans.com.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza