ANAF deschide cutia cu comori. Bijuterii din aur și argint, scoase la vânzare

ANAF deschide cutia cu comori. Bijuterii din aur și argint, scoase la vânzare

ANAF a scos la vanzare peste 6 kilograme de bijuterii din aur si 40 de kilograme de bijuterii din argint.

“Ofertele pot fi depuse prin posta sau direct la registratura la Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti (DGRFPB) in plic inchis, pana la data de 31 octombrie 2016 si vor fi insotite de autorizatia emisa de Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC), in copie legalizata”, potrivit unui anunt al ANAF.

Conform România Liberă, cantitatea de metale pretioase scoasa la vanzare de ANAF este impartita in mai multe loturi (gropuri). Astfel, daca pentru unul dintre aceste loturi se depun mai multe oferte, va fi luata in considerare oferta cu pretul cel mai ridicat.

Poze cu produsele pot fi vazute la Serviciul Valorificare Bunuri Confiscate din cadrul DGRFPB. Cele mai mari dintre loturile scoase la vanzare cantaresc 1,2 kilograme – aur si 26 kilograme – argint, informează Money.ro.

Metalele pretioase aflate in stocurile ANAF sunt scoase din seiful Trezoreriei dupa ce agentia da anunt de vanzare. Comercializarea se face, potrivit legii, prin vanzare directa doar catre persoane autorizate de ANPC.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza