ANAF face angajări. Se scot la concurs peste 100 de posturi

ANAF face angajări. Se scot la concurs peste 100 de posturi

ANAF a anunțat că scoate la concurs peste 100 de locuri de muncă. Perioada de înscriere a început deja și va ține până spre jumătatea lunii aprilie.

Conform anunțului publicat vineri de ANAF, pe lista celor 103 posturi vacante scoase la concurs se numără poziții în Direcția generală antifraudă fiscală, Direcția generală control venituri persoane fizice, Direcția generală coordonare control fiscal, Direcția generală de management al riscurilor și nu numai.

Depunerea dosarelor de înscriere pentru concurs are loc în perioada 24 martie – 12 aprilie 2023. Într-o primă fază, în perioada 13 – 21 aprilie, va avea loc selecția dosarelor de concurs. Apoi, pentru cei admiși la selecție, proba scrisă este programată pe 27 aprilie, la ora 10:00 (locul de desfășurare va fi anunțat ulterior).

Proba de interviu se va derula în termen de maximum cinci zile lucrătoare după proba scrisă (adică până la 5 mai), pentru cei care au obținut cel puțin 50 de puncte la proba scrisă (data, ora și locul vor fi afișate odată cu rezultatele finale ale probei scrise), scrie Româniatv.net.

Informații mai multe despre concursul organizat de ANAF (condiții, acte necesare, bibliografie și tematică etc.) pot fi găsite în pagina dedicată de pe www.anaf.ro (se selectează „Toate județele” și apoi se apasă butonul „Caută” – documentele legate de concurs sunt datate 24 martie 2023).

Dacă vrei să te pregătești pentru un eventual interviu în cadrul structurilor Agenției Național de Administrare Fiscală, există o tematică și o bibliografie destul de stufoase pe care le găsești AICI.

Comenteaza