Andrei Timofte, director la Transilvania Construcţii încă 4 ani

Andrei Timofte, director la Transilvania Construcţii încă 4 ani
Andrei Timofte, directorul interimar al companiei clujene Transilvania Construcţii, a primit un mandat de patru ani în funcţie în urma deciziei Consiliului de Administraţie. Acesta şi-a preluat funcţia în 8 aprilie şi a fost confirmat în funcţie săptămâna trecută.

Postul de director a fost ocupat anterior de Gabriela Timofte, care este asociat în societate împreună cu soţul ei Mircea Timofte.

 

Andrei Timofte a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din Cluj-Napoca în 2009 şi a fost membru în Consiliul de Administraţie al societăţii până la numirea sa în funcţia de director general.


Transilvania Construcţii şi-a bugetat în acest an un profit net de 5,1 milioane de lei, în creştere considerabilă faţă de profitul de 335.000 lei înregistrat în 2010. Totodată acţionarii societăţii au decis într-o şedinţă extraordinară în 24 aprilie să contracteze în acest an împrumuturi bancare în lei în valoare de până la 20 de milioane şi în euro în valoare de până la 10 milioane.

Comenteaza