Angajări la Spitalul Militar din Cluj. Se caută medici și asistente

Angajări la Spitalul Militar din Cluj. Se caută medici și asistente

Spitalul Militar de Urgenţă “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca anunță organizarea unei selecții de dosare pentru încadrarea pe perioadă determinată pe unele posturi vacante de execuţie.

Este vorba despre organizarea unei selecții de dosare pentru încadrarea pe perioada determinată de 6 luni pe unele posturi vacante de execuţie, cu normă întreagă, de personal civil contractual.

Posturile pentru care se organizează concurs sunt următoarele:

Medic specialist, medic primar în specialitatea ATI = 2 posturi;

Asistent medical debutant – principal cu PL generalist = 6 posturi (3 posturi în Structură de sprijin epidemiologic, 1 post în Structură sprijin primire urgențe, 2 posturi în Structură sprijin anestezie și terapie intensivă);

Agent DDD debutant, agent DDD = 1 post.

Principalele cerinţe ale posturilor sunt următoarele: acordarea asistenţei medicale şi a îngrijirilor de sănătate pacienţilor internaţi în spital şi aplicarea procedurilor operaţionale şi a normelor interne specifice unităţilor sanitare din reţeaua sanitară a Ministerului Apărării Naţionale.

Data limită până la care se pot depune dosarele de angajare este: 03.05.2020, ora 15.00.

Pentru detalii privind documentele obligatorii pentru constituirea dosarului de angajare, data limită până la care se pot depune dosarele, condiţiile generale și specifice prevăzute în fişa postului și rezultatul selecţiei dosarelor de angajare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0264403401, int. 315 sau on-line pe adresa bru@smucluj.ro.

Comenteaza